Bel direct

06 - 30 39 79 25

Over ons

Lees hier meer over Hendriks Installatiewerken, wie we zijn en wat we doen.

Onze Ervaring

Loodgieter & Installatiewerken

Na jarenlange ervaring op te hebben gedaan in het vak werd in 2020 Hendriks Installatiewerken opgericht. Hendriks Installatiewerken biedt een allround service aan voor zowel particulieren als bedrijven in Breda en omstreken. We kunnen u helpen met kleine klussen maar staan ook voor uw grote projecten klaar. We bieden kwaliteit, service en garantie. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of bij vragen.

Verduurzaming

Wij denken graag met u mee voor het verduurzamen van uw woning of bedrijfspand. Schakel ons vrijblijvend in voor advies over verduurzaming of zonnepanelen.

Breed inzetbaar

Als allround installatiebedrijf hebben we kennis van loodgieterswerkzaamheden zoals water- en gasleidingen maar ook van installatiewerkzaamheden aan uw groepenkast of CV-ketel.

We gaan voor het beste

Wij geloven in oplossingen die een goed advies zijn voor uw situatie. We hebben ons vakmanschap hoog in het vaandel staan en zijn altijd eerlijk en transparant in onze communicatie en prijzen.

Service

We geven garantie op al onze werkzaamheden en producten. Zelfs 10 jaar op zonnepalen. Dit kunnen we doen omdat we met kwalitatief goede materialen werken en onze installaties voor hoog niveau zijn!

Reviews

Klanten vertellen

"Snelle en nette service, zeker een aanrader! Joran en zijn collega hadden de badkamer en CV-ketel in ons huis gedaan. Ze hebben prima werk afgeleverd en kwamen zelfs op zondag langs om iets op te lossen!"
Hans de Vries
"Door Joran een ketel laten hangen. Joran heeft ons goed advies gegeven over welke ketel het beste bij ons huis past. Communicatie verliep goed en afspraak was zo gemaakt. Joran is een vakman in hart en nieren en ook voor onderhoud staat Joran voor ons klaar."
Rian de Baars
"Joran denkt goed met je mee en komt met goede ideeën, komt zijn afspraken na en levert top werk. Ook voor onderhoud staat Joran altijd klaar! Vakman!"
Martin Grotekerke