Bel direct

06 - 30 39 79 25

CV Onderhoud en storingen

Heeft u een probleem of storing aan uw cv-installatie? Of is uw cv-ketel aan onderhoud toe? Wij werken niet-merkgebonden en staan zeven dagen per week voor u klaar voor het verhelpen van storingen en onderhoud aan uw CV ketel.

Wij bieden:

 • Service voor het oplossen van CV-storingen
 • 7 dagen per week bereikbaar en inzetbaar
 • Onderhoudscontracten voor uw CV ketel

Hoe kan ik jullie rechtstreeks bereiken?

Bij een storing wil je snel iemand spreken. Bel ons op:

06 – 30 39 79 25

Hoe snel kan ik een monteur verwachten?

Als u belt, komen we zo snel mogelijk langs. We laten u niet in de kou zitten.

Neem direct contact op

Komen jullie ook in het weekend voor CV Onderhoud en storingen?

Ja, onze storingsdienst is 7 dagen per week bereikbaar en beschikbaar. Afhankelijk van de ernst van de situatie komen we ook in het weekend uw kant op om een storing te verhelpen. Omdat er extra kosten verbonden zijn aan een inzet buiten reguliere werktijden, zal de monteur van dienst u altijd een aantal vragen stellen over de ernst van de situatie. Vervolgens wordt met u het meest logische en voor u meest (kosten) efficiënte plan van aanpak besproken.

CV Onderhoud en storingen

Onderhoud en storingen en onze service rondom cv-storingen

Een cv-storing en dringend een installatiebedrijf nodig? Bel voor storingen aan een cv-ketel met Hendriks Installatiewerken.

Moderne cv-ketels hebben vaak digitale displays die foutcodes weergeven om aan te geven wat er mis is. Veelvoorkomende foutcodes kunnen betrekking hebben op drukproblemen, ontstekingsproblemen of sensoren die aangeven dat er een probleem is. De meest voorkomende storingen aan cv-ketels zijn:

 • Een te lage waterdruk in de ketel is een veelvoorkomende oorzaak waarop cv-ketels een storing melden. Drukproblemen zorgen ervoor dat de ketel niet goed verwarmt. Ook een te hoge druk kan problemen veroorzaken.
 • Als de ontsteking van de brander niet goed werkt, kan de ketel niet ontsteken en warmte produceren. Dit kan worden veroorzaakt door een defecte ontstekingsmodule, een slechte gasstroom of een vuile ontstekingssensor.
 • Lekkages in de ketel of het verwarmingssysteem kunnen optreden als gevolg van slijtage of corrosie. Dit kan leiden tot water- en drukverlies in het systeem.
 • Kalkafzetting dat zich heeft opgehoopt in de warmtewisselaar en andere interne componenten van de ketel is ook een stoorzender voor het goed functioneren van een cv-ketel. Kalkafzetting vermindert de efficiëntie en kan leiden tot oververhitting en storingen.
 • De circulatiepomp van de CV-ketel kan defect raken, wat leidt tot een gebrek aan circulatie van het verwarmingswater. Dit kan resulteren in koude radiatoren en een niet-verwarmde woning.
 • Thermostaat problemen kunnen ervoor zorgen dat de ketel niet goed reageert op de vraag naar warmte, wat resulteert in onregelmatige verwarming.
 • Problemen met de gastoevoer, zoals een afsluitklep die niet volledig opengaat, zorgt voor  ontstekingsproblemen en een slechte werking van de ketel.
Maak een vrijblijvende afspraak

Hendriks Installatiewerken staat voor u klaar

We zijn een allround installatiebedrijf voor loodgieterswerken, cv-installaties, dakwerken en het leveren en plaatsen van zonnepanelen. Wanneer er storingen zijn aan door ons geplaatste installaties of door ons uitgevoerde werken, kunt u ons altijd bellen! We zijn inzetbaar voor het verhelpen van:

 • Storing aan de cv-ketel
 • Storingen gerelateerd aan zonnepanelen
 • Gas- en waterlekkages

Altijd een vrijblijvende offerte!

Neem contact met ons op waarna we vrijblijvend een offerte voor u opstellen. Advies aan huis is uiteraard ook mogelijk.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Kom direct in contact met ons

Stuur ons een bericht op de manier die jij prettig vind. Hierna komen we bij je terug met een persoonlijk gesprek. Zo kunnen we je altijd voorzien van een goed en eerlijk advies.

Reviews

Klanten vertellen

"Snelle en nette service, zeker een aanrader! Joran en zijn collega hadden de badkamer en CV-ketel in ons huis gedaan. Ze hebben prima werk afgeleverd en kwamen zelfs op zondag langs om iets op te lossen!"
Hans de Vries
"Door Joran een ketel laten hangen. Joran heeft ons goed advies gegeven over welke ketel het beste bij ons huis past. Communicatie verliep goed en afspraak was zo gemaakt. Joran is een vakman in hart en nieren en ook voor onderhoud staat Joran voor ons klaar."
Rian de Baars
"Joran denkt goed met je mee en komt met goede ideeën, komt zijn afspraken na en levert top werk. Ook voor onderhoud staat Joran altijd klaar! Vakman!"
Martin Grotekerke