Bel direct

06 - 30 39 79 25

Lekkageservice

Lekkageservice nodig? Waterschade vanuit het dak of een waterleiding? Ruikt u een gaslucht en vreest u dat er een gasleiding defect is? Eén telefoontje is genoeg om een snelle reparatie in gang te zetten.

Wij zijn niet alleen uw installatie- en loodgietersbedrijf als het gaat om sanitair- en verwarmingstechniek. We bieden ook een service voor lekdetectie en reparatie van water- en gasleidingen.

Lekkageservice lekkages waterleidingen

Lekkages in de waterleiding leiden tot onnodig waterverlies en schade aan uw huis. Waterschade is eenvoudig te herkennen, wat niet geldt voor het vinden van de exacte locatie van het lek. Hendriks Installatiewerken staat voor u klaar om u te helpen bij het opsporen en verhelpen van waterlekkages. Met een visuele inspectie en speciale apparatuur brengen we de oorzaak en de exacte locatie in kaart voor een snel herstel van de waterlekkage.

Neem contact op
Lekkageservice_Breda_1
Leaking steel pipe under sink with water drops

Hoe weet ik of ik een lekkende waterleiding in huis heb?

Tekenen van een kleine waterlekkage vanuit een leiding zijn vochtige plekken op muren of plafond die na verloop van tijd ontstaan, een continu lopende watermeter, druppelende geluiden of veranderingen in waterdruk. Als u een lekkage vanuit de waterleiding vermoedt, sluit dan eerst de hoofdkraan af om verdere schade te voorkomen.

Maak de omgeving zoveel mogelijk droog en neem contact op met ons. We zorgen ervoor dat we zo snel mogelijk ter plaatse zijn om de lekkage te verhelpen.

Maak eenvoudig een afspraak

Lekkageservice daklekkages

Komt het water naar binnen bij een stevige regenbui? Snel een lekkageservice nodig na stormschade? Lekt het platte dak? Ook lekkages vanuit het dak worden door ons kundig opgelost.

Onze service voorziet in de volgende diensten:

  • Het opsporen en verhelpen van de lekkage
  • De reparatie van hellende pannendaken, eventueel met stormschade
  • Het dichten van platte (bitumen) daken
  • Herstel rondom dakkapellen, schoorstenen en dakramen
  • Het herstellen van zinken dakgoten

Neem voor het oplossen van daklekkages contact met ons op. Bij spoed nemen we direct actie om u zo snel mogelijk te helpen.

Lekkageservice_Breda_2

Lekkageservice gasleidingen

Gaslekkages vormen een ernstig veiligheidsrisico. Het is van groot belang om onmiddellijk actie te ondernemen als u gas in huis ruikt:

  • Schakel elektrische apparaten niet aan of uit, gebruik geen aanstekers of open vuur en vermijd het indrukken van schakelaars of stopcontacten.
  • Sluit de gastoevoer af bij de hoofdgaskraan, wanneer dit veilig is om te doen.
  • Zorg ervoor dat deuren en ramen wijd open staan om de ruimte te ventileren en gasophoping te voorkomen.

Bel bij het vermoeden van een groot gaslek 112. Zodra de hulpdiensten de situatie hebben beoordeeld en het gebied veilig is verklaard, neem dan onmiddellijk contact met ons. We sporen de lekkage op en zorgen voor alle benodigde herstelwerkzaamheden op een veilige manier.

Vraag een vrijblijvende offerte op

Veelgestelde vragen over onze lekkageservice

Wanneer heeft het repareren van een lekkage spoed?

Soms kan het repareren van een lekkage niet wachten en heeft u een herstelbedrijf nodig dat ook ‘s avonds of ’s nachts in actie komt. Spoedherstel is nodig wanneer de vervolgschade zeer ernstig is wanneer de lekkage niet direct wordt opgelost. Zoals schade aan het gebouw of de inboedel bij binnenstromend water.

Ook wanneer er gevaar voor de veiligheid bestaat, heeft het repareren van dak- of leidinglekkages spoed. Dit geldt ook wanneer het gaat om een bedrijf dat door moet kunnen draaien en bijvoorbeeld verlies lijdt als gevolg van de lekkage.

Hoe herken ik waterschade vanuit het dak?

Bij een daklekkage is er meestal geen continu probleem met binnenkomend water. Hierdoor kan een kleine lekkage lang onopgemerkt blijven. Zeker wanneer de schade zich uit op een locatie waar u niet vaak komt, zoals een zolder. Naden, lassen en de overgangen van materiaal zijn bekende risicolocaties waar waterschade vanuit het dak kan ontstaan.

Denk aan locaties als de randen van een dakraam of dakkapel of bij het loodwerk van een dak of schoorsteen. Vochtkringen, kleurverschil, schade door uitzetting of schimmel in de buurt van het dak, een dakraam of een dakkapel wijzen op een vochtprobleem.

Wanneer u contact met onze lekkageservice opneemt, bespreken we met u het plan van aanpak en de termijn waarbinnen u ons kunt verwachten om de lekkage op te lossen.

Neem contact met ons op

Hendriks Installatiewerken is een allround installatiebedrijf voor zowel klassieke loodgieterswerken zoals het installeren, repareren en onderhouden van cv-installaties, dak-, lood- en zinkwerk als de verkoop en volledige plaatsing van zonnepanelen inclusief bijbehorende aanpassingen aan de meterkast. We staan voor kwaliteit, goed advies, transparantie en een snelle, nette service.

Altijd een vrijblijvende offerte!

Neem contact met ons op waarna we vrijblijvend een offerte voor u opstellen. Advies aan huis is uiteraard ook mogelijk.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Kom direct in contact met ons

Stuur ons een bericht op de manier die jij prettig vind. Hierna komen we bij je terug met een persoonlijk gesprek. Zo kunnen we je altijd voorzien van een goed en eerlijk advies.

Reviews

Klanten vertellen

"Snelle en nette service, zeker een aanrader! Joran en zijn collega hadden de badkamer en CV-ketel in ons huis gedaan. Ze hebben prima werk afgeleverd en kwamen zelfs op zondag langs om iets op te lossen!"
Hans de Vries
"Door Joran een ketel laten hangen. Joran heeft ons goed advies gegeven over welke ketel het beste bij ons huis past. Communicatie verliep goed en afspraak was zo gemaakt. Joran is een vakman in hart en nieren en ook voor onderhoud staat Joran voor ons klaar."
Rian de Baars
"Joran denkt goed met je mee en komt met goede ideeën, komt zijn afspraken na en levert top werk. Ook voor onderhoud staat Joran altijd klaar! Vakman!"
Martin Grotekerke