Bel direct

06 - 30 39 79 25

Badkamerrenovatie/ aanleg

Badkamerrenovatie is bekend terrein voor de erkende loodgieter. Van de aanleg van de watertoevoer en -afvoer tot het plaatsen van kranen en sanitair: als loodgieters zijn we verantwoordelijk voor een goede functionaliteit van de nieuwe badkamer. 

Bij Hendriks Installatiewerken is de aanleg van uw nieuwe badkamer in goede handen. Op basis van ervaring, kennis en enthousiasme verzorgen we alle noodzakelijke loodgieterswerkzaamheden.  

Neem contact op

Badkamerrenovatie en onze diensten

Het plaatsen van sanitair vereist precisie. Ervaring maakt badkamerrenovaties beter uitvoerbaar en zorgt voor een beter eindresultaat. Wij installeren sanitair, kranen en bijbehorend leidingwerk met oog voor detail zodat uw badkamer perfect functioneert. Onze loodgieters zorgen voor de juiste aansluiting van leidingen en afvoeren, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over lekkages of problemen zoals verstoppingen.

Zijn er specifieke loodgieterswerkzaamheden nodig bij de badkamerrenovatie?  Wij denken graag mee en bieden maatwerkoplossingen.

Wilt u met ons sparren over uw badkamerrenovatie en weten welke werkzaamheden u bij ons installatie- en loodgietersbedrijf kunt onderbrengen en wat de kosten zijn? Neem voor alle informatie die u nodig heeft, inclusief een vrijblijvende offerte, contact met ons op.

Maak eenvoudig een afspraak

Geen zorgen over water in de badkamer

Ontspannen begint in een mooie badkamer, een mooie badkamer begint bij een goede loodgieter!

Het is een feit: een badkamer verliest zijn glans wanneer er problemen zijn met de watertoevoer of    -afvoer. Betrek daarom een erkende loodgieter bij uw badkamerrenovatie. Het aanleggen van leidingwerk is een van de eerste stappen die te nemen zijn bij de aanleg of het verbouwen van een douche, toilet of badkamer. Deze fase is belangrijk, want eenmaal weggewerkt achter tegels moet u erop kunnen vertrouwen dat het leidingwerk geen problemen oplevert.

We zorgen ervoor dat uw watertoevoer soepel verloopt en dat het afvoersysteem betrouwbaar is. Uw badkamerrenovatie verdient de zorg en expertise van Hendriks Installatiewerken.

Of het nu gaat om een ​​badkuip of toilet, een wastafel of de installatie van nieuw badkamermeubilair: wij zijn het installatie- en loodgietersbedrijf waar het gaat om kwalitatieve badkamerrenovaties!

Onze diensten bij badkamerrenovatie:

  • Het aanleggen en aanpassen van koud- en warmwater leidingen.
  • Het aanleggen en aanpassen van afvoerleidingen.
  • Het plaatsen van kranen en/of sanitair.
  • Het installeren van verwarmingssystemen zoals (elektrische) vloerverwarming of (design)radiatoren.
  • Het aanleggen van een (mechanisch) ventilatiesysteem.
Vraag een vrijblijvende offerte op

Binnenkort de badkamer renoveren? Schakel de loodgieter op tijd in!

U wilt binnenkort de badkamer renoveren? Het is een logische stap om daarvoor uitgebreid onderzoek te doen naar alle mogelijkheden op gebied van wastafels, baden, douches en tegels. Vergeet daarnaast niet om ook het loodgietersbedrijf bij uw plannen te betrekken. Het loodgietersbedrijf is als een van de eerste betrokken bij de voorbereidende en uitvoerende werkzaamheden van een badkamerrenovatie. Wij bieden u graag de mogelijkheid om gebruik te maken van onze expertise en kennis op het gebied van loodgieterswerkzaamheden en verduurzamingstoepassingen. Het loodgietersbedrijf kan wellicht meer betekenen dat u had gedacht!

Meer weten over wat wij allemaal kunnen betekenen voor uw badkamerrenovatie? Neem voor een opname van de werkzaamheden, adviesgesprek of vrijblijvende offerte contact met ons op.

Maak eenvoudig een afspraak

Vragen die u wellicht heeft…

Wat zijn de belangrijkste taken van een loodgieter bij een badkamerrenovatie?

Onze loodgieters zorgen voor het installeren, repareren en onderhouden van sanitair zoals leidingen, kranen, douches en toiletten. Ze zorgen ook voor de juiste afvoer en waterdichtheid om lekkages te voorkomen. Bij een badkamerrenovatie verwijderen we onder andere het oude leidingwerk of passen we het bestaande leidingwerk aan op de nieuwe situatie. Tijdens een renovatie kunnen er altijd onverwachte problemen optreden zoals verborgen lekkages, verouderde leidingen of drainageproblemen. We lossen deze problemen netjes op en zorgen ervoor dat toekomstige problemen met leidingen, afvoeren en kranen worden voorkomen.

Zijn jullie een loodgietersbedrijf dat ook meedenkt over duurzame oplossingen? 

Dat doen we zeker! We kunnen u goed informeren over bijvoorbeeld het installeren van moderne en energiezuinige apparatuur. Denk aan waterbesparende kranen, regendouches en efficiënte boilers die niet alleen uw comfort verhogen, maar ook uw energierekening verlagen. Daarnaast zijn we niet alleen een loodgietersbedrijf voor badkamerrenovatie, maar ook een installatiebedrijf voor duurzame, energiezuinige toepassingen zoals zonnepanelen. We leveren en plaatsen deze, inclusief de benodigde aanpassingen in de meterkast.

Wat kost een loodgieter inschakelen voor een badkamerrenovatie?

We begrijpen de vraag. Helaas is er maar één goed en eerlijk antwoord mogelijk. Een realistisch aanbod via onze vrijblijvende offerte is alleen mogelijk na een persoonlijk gesprek en een opname van de werkzaamheden. Met welke kosten u rekening dient te houden wanneer u een loodgieter inschakelt voor uw badkamerrenovatie is namelijk afhankelijk van veel te veel factoren om online een richtlijn te geven.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Ons advies: sla de stap van online ‘aanbiedingen’ over en neem rechtstreeks contact met ons op. Online aanbieders lokken u graag met een ‘vanaf prijs’ waar nog allerlei kosten bij komen. Wij houden het liever helder en transparant. Vraag ons om een eerlijke prijsopgave. We beloven u alvast dat onze prijzen concurrerend zijn!

Altijd een vrijblijvende offerte!

Neem contact met ons op waarna we vrijblijvend een offerte voor u opstellen. Advies aan huis is uiteraard ook mogelijk.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Kom direct in contact met ons

Stuur ons een bericht op de manier die jij prettig vind. Hierna komen we bij je terug met een persoonlijk gesprek. Zo kunnen we je altijd voorzien van een goed en eerlijk advies.

Reviews

Klanten vertellen

"Snelle en nette service, zeker een aanrader! Joran en zijn collega hadden de badkamer en CV-ketel in ons huis gedaan. Ze hebben prima werk afgeleverd en kwamen zelfs op zondag langs om iets op te lossen!"
Hans de Vries
"Door Joran een ketel laten hangen. Joran heeft ons goed advies gegeven over welke ketel het beste bij ons huis past. Communicatie verliep goed en afspraak was zo gemaakt. Joran is een vakman in hart en nieren en ook voor onderhoud staat Joran voor ons klaar."
Rian de Baars
"Joran denkt goed met je mee en komt met goede ideeën, komt zijn afspraken na en levert top werk. Ook voor onderhoud staat Joran altijd klaar! Vakman!"
Martin Grotekerke