Bel direct

06 - 30 39 79 25

Laadpaal thuis of op kantoor

Laadpalen voor thuis of kantoor worden steeds essentiëler in onze moderne wereld, waar elektrische voertuigen een steeds prominentere rol spelen. Hendriks Installatiewerken biedt hoogwaardige oplossingen voor het opladen van elektrische auto’s, zowel voor particulieren als bedrijven. Ontdek de voordelen van het installeren van een laadpaal op uw thuis- of kantoorlocatie en maak de overstap naar een duurzamere toekomst.

Thuis opladen – wat handig!

Een oplaadpunt voor uw elektrische auto bij u thuis, hoe handig is dat! Snel, gemakkelijk en veilig opladen, dat is het uitgangspunt. Wij kunnen u adviseren over welk oplaadpunt voor uw auto geschikt is en wat voor aanpassingen er in de meterkast nodig zijn. Daarvoor komen we graag vrijblijvend bij u langs om de mogelijkheden te bespreken.

Neem contact op

Wat kost een laadpaal thuis?

De kosten voor een laadpaal hangen af van keuzes in model, gewenst laadvermogen en daarnaast uiteraard de aansluitkosten in de meterkast. Dit laatste verschilt per woning of kantoor en loopt dus ook erg uiteen.

Uiteraard maken wij graag een vrijblijvende offerte.

Hoe vraag je een offerte voor laadpaal aan?

Neem contact met ons op via telefoon of e-mail en geef aan dat het om een laadpaal gaat. Wij maken dan een afspraak om ter plaatse een opname te doen en met u te bespreken wat de wensen zijn. Daarna volgt een advies en offerte.

Opties

  • Wand-model of op een paal in de border of oprit
  • Met snoer/stekker of stopcontact
  • Laadpaal vergrendeld of vrij toegankelijk
Maak eenvoudig een afspraak

Waarom een Laadpaal voor Thuis of Kantoor?

Met de toenemende populariteit van elektrische auto’s wordt het installeren van een laadpaal thuis of op kantoor steeds relevanter. Dit biedt niet alleen gemak, maar omvat ook aanzienlijke voordelen op het gebied van duurzaamheid en kostenbesparing.

  1. Gemak en Efficiëntie: Het opladen van uw elektrische auto wordt aanzienlijk vereenvoudigd met een laadpaal thuis. U hoeft niet langer naar openbare laadstations te rijden of afhankelijk te zijn van externe oplaadpunten. Dit bespaart niet alleen tijd, maar elimineert ook de moeite om beschikbare laadpunten te vinden.
  2. Kostenbesparing: Opladen thuis of op kantoor kan kosteneffectiever zijn dan afhankelijk zijn van openbare laadstations. Bovendien bieden sommige energieleveranciers gunstige tarieven voor het opladen van elektrische voertuigen tijdens daluren. Hendriks Installatiewerken kan u adviseren over de meest kostenefficiënte oplossingen die passen bij uw specifieke situatie.
  3. Duurzaamheid en Milieuvriendelijkheid: Het investeren in een laadpaal voor thuis of kantoor draagt bij aan een duurzamere levensstijl. Elektrische voertuigen hebben een lagere milieu-impact dan traditionele benzine- of dieselauto’s. Door thuis op te laden, vermindert u uw ecologische voetafdruk en draagt u bij aan een schonere lucht.
Vraag een vrijblijvende offerte op

Onze Diensten voor Laadpalen voor Thuis of Kantoor

  1. Advies en Consultatie: Wij bieden gedegen advies over de beste locatie voor uw laadpaal, de benodigde capaciteit en eventuele vergunningen die nodig kunnen zijn.
  2. Installatie en Onderhoud: Wij zorgen voor een vakkundige installatie van uw laadpaal, inclusief de benodigde elektrische aansluitingen. Daarnaast bieden wij regelmatig onderhoud om ervoor te zorgen dat uw laadpaal optimaal blijft presteren.
  3. 24/7 Klantenservice: Onze klantenservice staat altijd voor u klaar om eventuele vragen te beantwoorden of problemen op te lossen. Wij begrijpen dat een goed functionerende laadpaal cruciaal is voor uw mobiliteit.

Kies voor Duurzaamheid en Gemak met Hendriks Installatiewerken

Bereid u voor op de toekomst van duurzame mobiliteit door te kiezen voor een laadpaal voor thuis of kantoor van Hendriks Installatiewerken. Profiteer van het gemak, de kostenbesparing en verminder uw ecologische voetafdruk. Neem vandaag nog contact met ons op voor een op maat gemaakt advies en ontdek hoe wij u kunnen bijstaan in het realiseren van een groenere en efficiëntere mobiliteitsoplossing.

Altijd een vrijblijvende offerte!

Neem contact met ons op waarna we vrijblijvend een offerte voor u opstellen. Advies aan huis is uiteraard ook mogelijk.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Kom direct in contact met ons

Stuur ons een bericht op de manier die jij prettig vind. Hierna komen we bij je terug met een persoonlijk gesprek. Zo kunnen we je altijd voorzien van een goed en eerlijk advies.

Reviews

Klanten vertellen

"Snelle en nette service, zeker een aanrader! Joran en zijn collega hadden de badkamer en CV-ketel in ons huis gedaan. Ze hebben prima werk afgeleverd en kwamen zelfs op zondag langs om iets op te lossen!"
Hans de Vries
"Door Joran een ketel laten hangen. Joran heeft ons goed advies gegeven over welke ketel het beste bij ons huis past. Communicatie verliep goed en afspraak was zo gemaakt. Joran is een vakman in hart en nieren en ook voor onderhoud staat Joran voor ons klaar."
Rian de Baars
"Joran denkt goed met je mee en komt met goede ideeën, komt zijn afspraken na en levert top werk. Ook voor onderhoud staat Joran altijd klaar! Vakman!"
Martin Grotekerke