Bel direct

06 - 30 39 79 25

Cv-installateur

Cv-installateur nodig? Is uw CV ketel aan vervanging toe? Wij zijn erkend CV installateur van het merk Vaillant. Wij plaatsen en installeren uw nieuwe CV installatie in een mum van tijd.

Als installateur van verwarmingssystemen zijn we er uiteraard ook voor onderhoud van cv- installaties en lossen we storingen aan de cv-ketel vakkundig op.

Wij bieden onder andere:

  • Goed advies wanneer u een nieuwe cv-ketel nodig heeft
  • Een veilige montage en een efficiënte afstelling van de cv-ketel
  • Het installeren, plaatsen of vervangen van de thermostaat
  • Het verhelpen van storingen aan uw cv-ketel
  • Service en volledige garantie

Snel actie en duidelijke antwoorden over de aankoop van een nieuwe cv-ketel, cv-onderhoud of het oplossen van een cv-storing door een erkende installateur? Neem dan contact met ons op!

Neem contact op

Cv-ketel laten installeren door erkend Cv-installateur

Het vereist een erkende installateur voor het installeren van een cv-ketel. Een centrale verwarming werkt op gas. Wanneer de cv-ketel niet correct wordt geïnstalleerd, kan dit leiden tot ernstige veiligheidsrisico’s zoals gaslekkages of koolmonoxidevergiftiging. Als erkende installateur hebben we de nodige kennis en ervaring in huis om u goed te adviseren en om de cv-ketel veilig te installeren.

De installateur die uw cv-ketel plaatst, zorgt er ook voor dat de ketel op de juiste, meest efficiënte wijze wordt afgesteld. Dit zorgt voor lagere energiekosten en een betere prestatie. Uiteraard ontvangt u op alle door ons geplaatste installaties en de montage garantie.

Maak eenvoudig een afspraak

Centrale verwarming: reparaties en onderhoud

Een nieuwe, moderne cv-ketel gaat tussen de 15 en 20 jaar mee. Een jaarlijkse inspectie en onderhoudsbeurt door een erkende installateur draagt bij aan een langere levensduur van uw cv- ketel. Ook levert een cv-ketel die in goede conditie is, het meest haalbare rendement. Ook voor uw wooncomfort is onderhoud aan te bevelen. De herfst en winter zijn de maanden waarin we de meeste storingsmeldingen aan cv-ketels ontvangen. Tijdig en regelmatig cv-ketelonderhoud zorgt ervoor dat u op de momenten dat u wilt genieten van warmte in huis, niet in de kou komt te zitten.

Bij de plaatsing van een nieuwe cv-ketel bieden wij u de mogelijkheid tot een onderhoudscontract. Met een cv-onderhoudscontract bent u verzekerd van tijdig onderhoud aan de installatie. Uiteraard gaan afspraken rondom de dag dat wij u cv-ketel komen inspecteren altijd in overleg.

Vraag een vrijblijvende offerte op

Cv-ketel kiezen en aanschaffen

Is de oude cv-ketel aan vervanging toe? De keuze welke nieuwe cv-ketel te kiezen kan overweldigend zijn. Wij voorzien u in dat geval graag van maatwerk advies. We bespreken met u de nieuwste mogelijkheden en adviseren u goed over de cv-ketels die niet alleen bij uw situatie passen, maar ook die u het meeste rendement opleveren.

Maak eenvoudig een afspraak

Hendriks Installatiewerken is uw persoonlijke Cv-installateur

Hendriks Installatiewerken is een allround installatiebedrijf met goede service en een uitgebreide dienstverlening op het gebied van loodgieterswerken, dakwerken en duurzaamheidsoplossingen zoals de installatie van zonnepanelen. Kiest u voor Hendriks installatiewerken dan kiest u 100% voor vakmanschap, de toewijding en de service van een ervaren, allround installatiebedrijf.

Cv-installateur van Vaillant Ketels

Vragen die u mogelijk nog heeft over onze dienstverlening rondom verwarmingssystemen

Ik heb binnenkort een nieuwe cv-ketel nodig. Zijn jullie een onafhankelijke installateur voor de best mogelijke keus?

Jazeker, keuzemogelijkheid voor onze klanten vinden we belangrijk. We leggen ons niet vast op werken met een beperkt aantal merken, maar kijken naar de best mogelijke oplossing, passend bij uw wensen, budget en situatie. U heeft dus alle keuzevrijheid. We adviseren u als onafhankelijk installateur over de best passende oplossing.

Wat houdt een cv-onderhoudscontract precies in?

Met een cv-onderhoudscontract bent u automatisch verzekerd van periodiek onderhoud en service waar uw cv-ketel wel bij vaart. Het contract voorziet in een jaarlijkse onderhoudsinspectie. Voor bedrijven is dit aan te passen naar meerdere inspecties per jaar. Een van onze gekwalificeerde cv-monteurs voert een preventieve onderhoudscheck uit.

Bij problemen of binnenkort te verwachten problemen ontvangt u van de monteur een advies over een plan van aanpak. Een service-inspectie aan de centrale verwarming staat altijd in het teken van optimaal en veilig gebruik van de cv-ketel.

Naast dat de ketel wordt geïnspecteerd, wordt deze gereinigd en indien nodig opnieuw afgesteld. De monteur brengt verslag uit en zal u adviseren over eventuele upgrades of verbeteringen aan uw verwarmingssysteem om de efficiëntie te verhogen of kosten te besparen.

Neem contact met ons op

Aarzel niet langer en ontdek de voordelen van een optimaal werkende CV-ketel in jouw woning. Neem vandaag nog contact met ons op voor uitgebreide informatie over onze CV-ketel levering en installatiediensten als Cv-installateur. Hendriks Installatiewerken staat paraat om al jouw vragen te beantwoorden en je te assisteren bij het selecteren van de ideale CV-ketel die aan jouw verwarmingsbehoeften voldoet.

Altijd een vrijblijvende offerte!

Neem contact met ons op waarna we vrijblijvend een offerte voor u opstellen. Advies aan huis is uiteraard ook mogelijk.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Kom direct in contact met ons

Stuur ons een bericht op de manier die jij prettig vind. Hierna komen we bij je terug met een persoonlijk gesprek. Zo kunnen we je altijd voorzien van een goed en eerlijk advies.

Reviews

Klanten vertellen

"Snelle en nette service, zeker een aanrader! Joran en zijn collega hadden de badkamer en CV-ketel in ons huis gedaan. Ze hebben prima werk afgeleverd en kwamen zelfs op zondag langs om iets op te lossen!"
Hans de Vries
"Door Joran een ketel laten hangen. Joran heeft ons goed advies gegeven over welke ketel het beste bij ons huis past. Communicatie verliep goed en afspraak was zo gemaakt. Joran is een vakman in hart en nieren en ook voor onderhoud staat Joran voor ons klaar."
Rian de Baars
"Joran denkt goed met je mee en komt met goede ideeën, komt zijn afspraken na en levert top werk. Ook voor onderhoud staat Joran altijd klaar! Vakman!"
Martin Grotekerke