Bel direct

06 - 30 39 79 25

Loodgieter voor waterleidingen, kranen en waterontharders

Zoekt u een loodgieter in de buurt voor werk aan waterleidingen? Voor het opsporen van een waterlekkage, een reparatie aan kranen, het plaatsen van een sifon of voor de levering en plaatsing van een waterontharder? Kies voor alle mogelijke loodgieterswerken én meer voor Hendriks Installatiewerken! We zijn dé allround loodgieter voor Breda en omgeving voor traditionele loodgieterswerken en voor verduurzaming van woningen.

Neem contact op

Allround loodgieter van kraan tot verduurzaming

Een goede watertoevoer en waterafvoer in woningen is van oudsher werk voor de loodgieter. En loodgieter zijn; dat is een prachtig vak! We zorgen ervoor dat er water stroomt wanneer en waarheen dat gewenst is. Warm of koud de loodgiet zorgt ervoor dat het vlekkeloos, geruisloos en voor de gebruikers zorgeloos verloopt. Op het gebied van waterinstallaties verzorgen we o.a.:

  • Het opsporen en repareren van waterlekkages vanuit leidingen
  • Waterleidingen vervangen, plaatsen of omleggen
  • Kranen en sifons plaatsen
  • Advies, verkoop en plaatsing waterontharders
  • Sanitair- en badkamerinstallaties
  • Rioolwerken en ontstoppingen

We zijn een loodgietersbedrijf en installatiebedrijf voor werk aan waterleidingen en meer: van het vervangen van een kraan tot verduurzaming met zonnepanelen. U merkt het verschil in kwaliteit aan onze servicegerichtheid, een snelle en nette manier van werken met zo min mogelijk overlast, transparantie en betrouwbaarheid. Werk aan de waterleiding of andere loodgieterswerken? Neem contact op voor het maken van een afspraak. Wij zijn u graag, snel en goed van dienst.

Maak eenvoudig een afspraak

Waterleidingen vervangen, plaatsen of omleggen

Een goede watertoevoer en waterafvoer in huis is belangrijk voor het wooncomfort en voor het voorkomen van waterschade. Goed functionerende waterleidingen en kranen zorgen voor een probleemloze toevoer van water in de keuken, de badkamer en het toilet, en zorgen voor een snelle afvoer van gebruikt water.  Om dit allemaal in goede banen te leiden verzorgen wij het opsporen en repareren van lekkages, het vervangen van oude waterleidingen en het omleggen van waterleidingen bij badkamer- en keukenrenovaties, aanbouwen en uitbouwen.Onze loodgieters zorgen ervoor dat de nieuwe leidingen nauwkeurig worden geïnstalleerd.

Vraag een vrijblijvende offerte op

Kranen en sifons plaatsen door ons als loodgieter voor waterleidingen

Ook voor kleine loodgieterswerken zoals het vervangen of repareren van een kraan of het plaatsen van een sifon staan onze loodgieters voor u klaar.

Sifons missen misschien de luxe uitstraling van een designkraan of mooie waskom of wastafel, maar zijn een belangrijk onderdeel van het afwateringsysteem. Vaak weggewerkt in een kastje onder een wastafel of gootsteen, zorgt een sifon er dankzij een U- of S-vorm voor, dat er geen onaangename geuren en schadelijke gassen uit onze afvoerleidingen kunnen komen. Door de vorm blijft er een laagje water in het sifon staan die als afdichting werkt. De meest voorkomende oorzaken om een sifon te vervangen zijn een lekkage, een verstopping of roestvorming wanneer het om een metalen sifon gaat. 

Wilt u een kraan of sifon laten vervangen? Door ons alle loodgieterswerken laten uitvoeren in uw nieuwe badkamer of keuken? We voeren het werk kwalitatief uit, zodat je ons na de werkzaamheden niet zo snel meer nodig heeft.

Maak eenvoudig een afspraak

Ook uw loodgieter voor advies, verkoop en plaatsing van waterontharders

Witte aanslag op de bad- en douchekraan, snel kalkaanslag in de waterkoker en leidingen die verstoppen? Droge huid of huidproblemen na of door het douchen met hard water? Op veel locaties in Nederland komt er ‘hard water’ uit de kraan. Dit is op te lossen met het laten plaatsen van een waterontharder. Waterontharders worden het best aangesloten daar waar het water het huis binnenkomt. Zo zorgen we ervoor dat er overal in huis ontkalkt water uit de kraan komt.  

Er zijn verschillende type waterontharders, waaronder die met zinken anode, co2-injectie, magnetische werking, en polyfosfaten. Waterontharders die werken op basis van zout  hebben een afvoer nodig om het zoute water naar het riool af te voeren. Waterontharders zonder afvoer zijn over het algemeen goedkoper, maar kunnen minder effectief zijn. De keuze tussen beide typen waterontharders hangt af van persoonlijke voorkeur en behoeften. De aanschaf en het plaatsen van een waterontharder start dan ook met het geven van uitgebreid advies door een van onze loodgieters.

Loodgieter voor waterleidingen

Een goede loodgieter voor waterleidingen nodig?

Loodgieter voor waterleidingen nodig? Bij Hendriks Installatiewerken zijn we goed in ons vak! Bovendien zijn we allround. Of het nu gaat om loodgieterswerken water, gas of verduurzaming door het laten plaatsen van zonnepanelen, we streven altijd naar de hoogste klanttevredenheid. Zorgeloos samenwerken met een loodgietersbedrijf en installatiebedrijf zonder angst voor het niet nakomen van de planning, prijsafspraken of andere nare ‘verrassingen’? Aarzel dan niet langer welke loodgieter u moet bellen, maar neem contact met ons op voor antwoord op vragen of het maken van een afspraak. 

Altijd een vrijblijvende offerte!

Neem contact met ons op waarna we vrijblijvend een offerte voor u opstellen. Advies aan huis is uiteraard ook mogelijk.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Kom direct in contact met ons

Stuur ons een bericht op de manier die jij prettig vind. Hierna komen we bij je terug met een persoonlijk gesprek. Zo kunnen we je altijd voorzien van een goed en eerlijk advies.

Reviews

Klanten vertellen

"Snelle en nette service, zeker een aanrader! Joran en zijn collega hadden de badkamer en CV-ketel in ons huis gedaan. Ze hebben prima werk afgeleverd en kwamen zelfs op zondag langs om iets op te lossen!"
Hans de Vries
"Door Joran een ketel laten hangen. Joran heeft ons goed advies gegeven over welke ketel het beste bij ons huis past. Communicatie verliep goed en afspraak was zo gemaakt. Joran is een vakman in hart en nieren en ook voor onderhoud staat Joran voor ons klaar."
Rian de Baars
"Joran denkt goed met je mee en komt met goede ideeën, komt zijn afspraken na en levert top werk. Ook voor onderhoud staat Joran altijd klaar! Vakman!"
Martin Grotekerke