Bel direct

06 - 30 39 79 25

Dakwerkzaamheden

Dakwerkzaamheden aan platte en hellende daken

Heeft u een dakdekker nodig voor het afdichten van een plat dak of hellend pannendak? We beschikken over ruime ervaring in onder andere het vervangen, plaatsen of repareren van daken. Uiteraard verzorgen we ook alle bijkomende werken zoals het vervangen van goten en regenpijpen. Blijkt bij dakreparatie ook het vervangen van (een deel) van het dakspant nodig te zijn? Ook alle bijkomende werken als houtwerk voeren we kwalitatief uit. Wat uw dak ook nodig heeft, bij het monteren van het dak of bij het herstel van daklekkages werken we altijd met kwalitatieve materialen en ervaren dakdekkers. Uw dak is voor tientallen jaren goed beschermd tegen weer, wind en andere invloeden.

Onder onze dienstverlening valt onder andere:

  • Dakwerkzaamheden aan platte daken
  • Dakwerkzaamheden aan hellende pannendaken
  • Lood- en zinkwerk
  • De installatie of reparatie van dakgoten en regenpijpen
  • Bijkomend houtwerk

Heeft u een dakdekker nodig voor dakwerkzaamheden in Breda? Vraag ons vandaag nog om het inplannen van een vrijblijvende opname van de benodigde werkzaamheden. Aansluitend ontvangt u van ons een offerte.

Neem contact op

Dakwerkzaamheden aan platte daken

Wanneer het aankomt op het afdichten of repareren van platte daken zijn er een aantal oplossingen. De meest gebruikte afdichting voor het platte dak is bitumen dakbedekking. Dit materiaal is sterk, goed bestand tegen de invloeden van Uv-straling of temperatuurschommelingen en is ongevoelig voor de invloed van water. Of het nu gaat om het duurzaam afdichten met rollen of vloeibare bitumen, EPDM of een vloeibare kunststof dakbedekking: wij staan paraat om uw dak volgens alle kwaliteitseisen in topconditie te brengen en te houden.

Dakwerkzaamheden aan hellende pannendaken

Heeft u een aanbouw met hellend dak laten plaatsen en wilt u het dak laten afdichten met dakpannen? Heeft u een oudere woning waarvan de dakpannen zijn aangetast of poreus zijn geworden? Moet er stormschade aan het dak gerepareerd worden of heeft u een daklekkage ontdekt? Wij zorgen voor een duurzame afdichting van schuine daken met gebakken of betonnen dakpannen bij nieuwbouw, verbouw en renovatie.

Wist u dat wij naast dakwerkzaamheden ook een allround service bieden waaronder het installeren van zonnepanelen? Ook wanneer u de aanschaf en plaatsing van zonnepanelen wilt combineren met dakrenovatie, zijn wij het juiste ervaren allround bedrijf.

Vraag een vrijblijvende offerte op

Dakwerkzaamheden lood- en zinkwerk

Lood- en zinkwerk maakt een belangrijk onderdeel uit van het waterdicht maken van daken. Het wordt met name ingezet op locaties waar verschillende materialen samenkomen zoals bij een schoorsteen, raam of dakkapel. Hoewel vaak gekozen wordt voor kunststof, kan het plaatsen, repareren of vervangen van regengoten en regenpijpen ook door middel van lood- en zinkwerk.

Voor een waterdichtresultaat laat u lood- en zinkwerken uitvoeren door de professionals van Hendriks Installatiewerken. We werken met de nieuwste innovatieve methodieken en materialen, maar voeren ook lood- en zinkwerk aan oudere en monumentale panden naadloos uit. De originele uitstraling van het pand blijft daarbij behouden.

Dakgoten en regenpijpen

Dakgoten en regenpijpen zorgen ervoor dat regen- en smeltwater snel wordt afgevoerd. Dit is belangrijk omdat elk dak er baat bij heeft na regen, hagel of sneeuw zo snel mogelijk op te drogen. Een droog dak trekt minder micro-organismen aan en dat bevordert de levensduur van het dak. Verstopte dakgoten en lekkende regenpijpen zijn een stoorzender in dit proces. Laat dakgoten en regenpijpen daarom regelmatig controleren en schoonmaken en bij schade herstellen. Wij voeren deze werkzaamheden graag en goed voor u uit.

Maak eenvoudig een afspraak

Dakwerkzaamheden inclusief bijkomend houtwerk

Een dak bestaat uit meer dan het afdichtingsmateriaal dat aan de buitenkant te zien is. Onder dakpannen, dakleer of bitumen bevindt zich het dakspant of bij een plat dak bijvoorbeeld houten of stalen draagbalken en plaatwerk dat uit verschillende materialen kan bestaan. Wanneer we bij dakrenovatie of het herstellen van een daklekkage beschadigingen tegenkomen aan het spant of de onderconstructie van een dak, wordt dit ook uiteraard kundig door ons gerepareerd.

Wat zijn de kosten voor dakwerkzaamheden?

We kiezen ervoor voor om online geen prijzen te noemen. Online prijzen zijn vaak mooi uitziende ‘vanaf prijzen’ waar allerlei toeslagen of extra kosten de uiteindelijke offerte veel hoger doen uitkomen. Wij houden het liever transparant en eerlijk. Op basis van een vrijblijvende opname van de werkzaamheden die gewenst of nodig zijn en alle informatie over uw project, ontvangt u van ons een maatwerk offerte. Wel zo helder, wel zo eerlijk! Vraag onze offerte gerust kosteloos aan via onze contactpagina. U zult merken dat we concurrerende prijzen hanteren.

Allround bedrijf voor dak-, loodgieters- en installatiewerkzaamheden

Bij Hendriks Installatiewerken vinden we het bieden van service een belangrijk punt. Dit is een van de redenen dat we ons hebben ontwikkeld tot een allround loodgieters- en installatiebedrijf. Binnen ons bedrijf werken loodgieters, installateur en dakdekkers samen om zo tot het beste resultaat te komen voor de klant. Daarnaast zijn we adviseur en installateur van hoogwaardige zonnepanelen, airco’s en warmtepompen.

Maak eenvoudig een afspraak

Altijd een vrijblijvende offerte!

Neem contact met ons op waarna we vrijblijvend een offerte voor u opstellen. Advies aan huis is uiteraard ook mogelijk.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Kom direct in contact met ons

Stuur ons een bericht op de manier die jij prettig vind. Hierna komen we bij je terug met een persoonlijk gesprek. Zo kunnen we je altijd voorzien van een goed en eerlijk advies.

Reviews

Klanten vertellen

"Snelle en nette service, zeker een aanrader! Joran en zijn collega hadden de badkamer en CV-ketel in ons huis gedaan. Ze hebben prima werk afgeleverd en kwamen zelfs op zondag langs om iets op te lossen!"
Hans de Vries
"Door Joran een ketel laten hangen. Joran heeft ons goed advies gegeven over welke ketel het beste bij ons huis past. Communicatie verliep goed en afspraak was zo gemaakt. Joran is een vakman in hart en nieren en ook voor onderhoud staat Joran voor ons klaar."
Rian de Baars
"Joran denkt goed met je mee en komt met goede ideeën, komt zijn afspraken na en levert top werk. Ook voor onderhoud staat Joran altijd klaar! Vakman!"
Martin Grotekerke