Bel direct

06 - 30 39 79 25

Diensten

Maak van jouw huis, een warm thuis. Wij helpen je. Met onze installaties maken we jouw woonbeleving aangenamer, comfortabeler en veiliger.

U zoekt, wij installeren

Wie bieden verschillende diensten aan

Cv-installateur
Cv-installateur nodig? Is uw CV ketel aan vervanging toe? Wij zijn erkend CV installateur van het merk Vaillant.
Contractor Repairing Central Heating Furnace System.
CV Onderhoud en storingen
CV Onderhoud en storingen laten verhelpen door een erkend professional. Wij staan zeven dagen per week voor u klaar!
Laadpaal thuis of op kantoor
Laadpaal thuis of kantoor nodig? Snel, gemakkelijk en veilig opladen, dat is het uitgangspunt. Wie bieden diverse opties wat het beste bij u past!
Onderhoud en storingen
Onderhoud en storingen cv-installaties en lekkageservice. Wij werken niet merkgebonden en zijn 7 dagen per week bereikbaar!
Zonnepanelen
Hendriks Installatiewerken voor advies, verkoop en complete, veilige en nette installatie van zonnepanelen door één partij.
Groepenkasten en meterkasten (plaatsing, vervanging, uitbreiding)
Groepenkasten plaatsen, vervangen en uitbreiden in de regio Breda. Ook voor uitbreiding meterkast t.b.v. zonnepanelen!
Dakwerkzaamheden
Een ruime ervaring in alle dakwerkzaamheden aan platte en pannendaken. Dakreparatie, daklekkage repareren, bitumen daken, lood- en zinkwerk.
Sanitair aansluiten
Sanitair laten aansluiten door een erkend installateur. Van het vervangen van het toilet of fonteintje tot het sanitair plaatsen incl. leidingwerk bij badkamer renovaties.
Lekkageservice
Lekkageservice nodig? Waterschade vanuit het dak of een waterleiding? Gaslucht? Eén telefoontje is genoeg en wij komen u graag helpen!
Modern Bathroom interior design on white wall.
Badkamerrenovatie/ aanleg
Badkamerrenovatie in uw huis? Wij verzorgen het aanleggen van leidingen en waterafvoer in de badkamer. Ook plaatsen wij het sanitair en (mechanisch) ventilatiesysteem.
Closeup of plumber using screwdriver while installing new steel hot water central heating system in
Loodgieter voor gasinstallaties
Specialist loodgieter van gasinstallaties, geisers enz. Allround in traditionele loodgieterswerken en de verduurzaming van woningen
Loodgieter voor waterleidingen, kranen en waterontharders
Zoekt u een loodgieter in de buurt voor werk aan waterleidingen? Voor het opsporen van waterlekkage, een reparatie aan kranen of voor een waterontharder?

Kan jij onze hulp gebruiken voor je zonnepanelen of andere installatiewerken?

Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op en wij komen graag langs om de wensen samen te bespreken op locatie. Hierna volgt een offerte die past bij jouw situatie. Onze prijzen zijn altijd scherp dus neem zeker even contact met ons op zodat u nooit te duur uit bent!

Reviews

Klanten vertellen

"Snelle en nette service, zeker een aanrader! Joran en zijn collega hadden de badkamer en CV-ketel in ons huis gedaan. Ze hebben prima werk afgeleverd en kwamen zelfs op zondag langs om iets op te lossen!"
Hans de Vries
"Door Joran een ketel laten hangen. Joran heeft ons goed advies gegeven over welke ketel het beste bij ons huis past. Communicatie verliep goed en afspraak was zo gemaakt. Joran is een vakman in hart en nieren en ook voor onderhoud staat Joran voor ons klaar."
Rian de Baars
"Joran denkt goed met je mee en komt met goede ideeën, komt zijn afspraken na en levert top werk. Ook voor onderhoud staat Joran altijd klaar! Vakman!"
Martin Grotekerke