Bel direct

06 - 30 39 79 25

Zonnepanelen

Advies, verkoop en een compleet veilige installatie van zonnepanelen door één partij

Bent u op zoek naar een goede leverancier voor zonnepanelen in Breda? Hendriks Installatiewerken is uw deskundige aanbieder van zonnepanelen van hoge kwaliteit.

Van adviesgesprek tot aan aanpassingen in de meterkast en van plaatsing van de zonnepanelen tot aan de oplevering werkt u samen met één partner aan een duurzaam en efficiënt antwoord op de verlaging van uw energiekosten.

Wij bieden:

  • Uitsluitend A-merken zonnepanelen voor een hoog rendement en lange levensduur
  • Goed advies en een uitstekende service
  • Van dak tot meterkast wordt alles door ons eigen team installateurs perfect geplaatst en aangesloten  
Neem contact op

InstallQ gecertificeerde aanbieder

Er zijn veel aanbieders van zonnepanelen. Reden te meer om een goede keuze te maken en uw project uit te laten voeren door een gecertificeerd installatiebedrijf. Hendriks Installatiewerken voldoet aan alle gestelde kwaliteitseisen en is opgenomen in het register van InstallQ. Dit biedt de garantie dat onze installaties voldoen aan alle veiligheidsnormen wat ons tot een betrouwbare installateur voor uw zonnepanelen maakt.

Uw project zonnepanelen uitgevoerd door Hendriks Installatiewerken

Kiezen voor de duurzame energie van zonnepanelen is populair. Steeds meer mensen kiezen voor de financiële besparingen op energiekosten met het zelf opwekken van stroom. Daarnaast levert zonne-stroom een bijdrage aan het terugdringen van de CO2-uitstoot. De enorme aanvraag zorgt ervoor dat producenten van zonnepanelen in razend tempo steeds betere zonnepanelen op de markt brengen. Zonnepanelen met een hoge lichtgevoeligheid die ook onder minder gunstige omstandigheden een goed redendement leveren. Wij kiezen uitsluitend voor deze A-merken. Wij vertellen u er graag alles over tijdens een vrijblijvend adviesgesprek.

Maak eenvoudig een afspraak

Zonnepanelen in korte tijd geplaatst

Wij werken met goed opgeleide eigen installateurs en monteurs. Dit betekent dat we niet afhankelijk zijn van de beschikbaarheid van derden. Het complete traject wordt uitgevoerd door hetzelfde installatiebedrijf: van adviesgesprek tot aan aanpassingen in de meterkast en van plaatsing van de zonnepanelen tot aan de oplevering. Dit zorgt voor betrouwbaarheid en efficiëntie, waardoor we voor het plaatsen van de zonnepanelen bijna nooit meer nodig hebben dan één dag.

Vraag een vrijblijvende offerte op

Omvormers plaatsen en aanpassingen in de meterkast

De installatie van zonnepanelen vereist een zorgvuldige planning en realisatie om ervoor te zorgen dat het systeem efficiënt en veilig werkt. Een van de voorbereidende werkzaamheden is het aanpassen van de meterkast en het plaatsen van een omvormer die gelijkstroom omzet in bruikbare wisselstroom.

Het is belangrijk dat daarbij alle veiligheidsvoorschriften worden nageleefd. Dit betekent dat de aansluiting van de omvormer en de aansluiting op het elektriciteitsnet moet worden uitgevoerd door een gecertificeerde elektricien. Bij Hendriks Installatiewerken zit u dankzij een breed team aan gecertificeerde vakmensen goed tijdens alle te nemen stappen wanneer u kiest voor zonnepanelen.

Maak eenvoudig een afspraak

Vragen die u mogelijk nog heeft over het plaatsen van zonnepanelen door Hendriks Installatiewerken

Welk type zonnepanelen levert het meeste rendement?

Het rendement van zonnepanelen hangt af van verschillende factoren waaronder uw locatie, de oriëntatie van uw panelen en de kwaliteit van de panelen zelf. Over het algemeen leveren monokristallijne zonnepanelen het hoogste rendement doordat ze efficiënter zonlicht omzetten in elektriciteit. Polykristallijne panelen zijn iets minder efficiënt, maar kunnen nog steeds goede resultaten opleveren. Het is echter essentieel om te overwegen wat het beste bij uw specifieke situatie past. Wij werken alleen met zonnepanelen met een opbrengstgarantie van 25 jaar.

Wat is de terugverdientijd van zonnepanelen?

De terugverdientijd van zonnepanelen varieert sterk en is afhankelijk van factoren zoals de kosten van de installatie, de energieprijzen in uw regio, de hoeveelheid zonlicht die u ontvangt en eventuele veranderingen in het beleid vanuit de overheid rondom de saldering van opgewekte stroom. Gemiddeld genomen varieert de terugverdientijd tussen de 3 en 8 jaar. U merkt echter al direct al een besparing op uw energierekening.

Kunnen jullie zonnepanelen plaatsen op een plat dak?

Ja, zonnepanelen kunnen door ons ook op een plat dak worden geïnstalleerd. We gebruiken hiervoor speciale montagesystemen die de panelen in de optimale hoek positioneren om zonlicht op te vangen. Het is op platte daken extra belangrijk om te zorgen voor de juiste bevestiging en waterdichting om lekkages te voorkomen. Met ons kiest u voor een allround installatiebedrijf voor loodgieterswerken, installatiewerken, zonnepanelen en dakwerken. U platte dak is bij de installatie van zonnepanelen bij ons in goede handen.

Je hoort regelmatig over onveilig werken en ongelukken bij de installatie van zonnepanelen. Welke zekerheid heb ik dat jullie medewerkers veilig hun werkzaamheden op mijn dak uitvoeren?

Zonne-energie installaties moeten voldoen aan de wettelijke norm NEN 1010. Een verantwoord installatiebedrijf zal veiligheid echter altijd als voorwaarde stellen. Onze gekwalificeerde, vakbekwame installateurs volgen strikte veiligheidsprotocollen en dragen de juiste persoonlijke beschermingsmiddelen. Daarnaast beschikken zij allen over een VCA-certificaat waardoor zij veilig, gezond en milieuvriendelijk werken.

Erkend installateur

Ook werken we als erkend installateur volgens lokale bouwvoorschriften en normen met betrekking tot veilig werken op daken. We beschermen onze medewerkers en omstander voor ongelukken door middel van valbeveiligingssystemen zoals harnassen, vanglijnen, vangrekken of vangnetten.

Neem contact met ons op voor een scherpe prijs van uw nieuwe zonnepanelen!

Zonnepanelen-Breda-1

Altijd een vrijblijvende offerte!

Neem contact met ons op waarna we vrijblijvend een offerte voor u opstellen. Advies aan huis is uiteraard ook mogelijk.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Kom direct in contact met ons

Stuur ons een bericht op de manier die jij prettig vind. Hierna komen we bij je terug met een persoonlijk gesprek. Zo kunnen we je altijd voorzien van een goed en eerlijk advies.

Reviews

Klanten vertellen

"Snelle en nette service, zeker een aanrader! Joran en zijn collega hadden de badkamer en CV-ketel in ons huis gedaan. Ze hebben prima werk afgeleverd en kwamen zelfs op zondag langs om iets op te lossen!"
Hans de Vries
"Door Joran een ketel laten hangen. Joran heeft ons goed advies gegeven over welke ketel het beste bij ons huis past. Communicatie verliep goed en afspraak was zo gemaakt. Joran is een vakman in hart en nieren en ook voor onderhoud staat Joran voor ons klaar."
Rian de Baars
"Joran denkt goed met je mee en komt met goede ideeën, komt zijn afspraken na en levert top werk. Ook voor onderhoud staat Joran altijd klaar! Vakman!"
Martin Grotekerke