Bel direct

06 - 30 39 79 25

Sanitair aansluiten

Sanitair aansluiten is een van de klassieke werkzaamheden voor het loodgietersbedrijf. De vakmensen van Hendriks Installatiewerken verzorgen alle werkzaamheden op het gebied van sanitaire installaties.

Bent u op zoek naar een ervaren installatie- en loodgietersbedrijf dat netjes en vakkundig uw complete badkamerrenovatie realiseert? Heeft u last van een defect toilet, een vervelende lekkage of druppelende kraan? Droomt u van een inloopdouche en zoekt u een goed loodgietersbedrijf voor het aanpassen van de waterleidingen? Hendriks Installatiewerken staat voor u klaar waar het gaat om het vervangen en plaatsen van sanitair en alle bijkomende werkzaamheden voor een goede water toevoer en -afvoer.

Neem contact op

Modern loodgieters- en installatiebedrijf voor het aansluiten van sanitair

Een modern loodgietersbedrijf doet vandaag de dag meer dan loodgieterswerkzaamheden alleen. Bij Hendriks Installatiewerken stellen we daarom niet alleen de hoogste normen aan ons eigen vakmanschap, maar richten we ons ook op toekomstbestendige, duurzame oplossingen. Wilt u niet alleen sanitair laten plaatsen, maar uw nieuwe badkamer ook duurzaam kunnen gebruiken? Wij adviseren u graag over de mogelijkheden van duurzaam watergebruik of de installatie van zonnepanelen om te verwarmen of verlichten met behulp van zelfopgewekte stroom.

Onze dienstverlening op het gebied van sanitair bestaat uit:

  • Het plaatsen van sanitair: installatie en aansluiting van (regen) douches, toilet en kranen
  • Het plaatsen van badkamermeubilair of accessoires
  • Het vervangen of aanpassen van leidingen
  • Het plaatsen en installeren van waterontharders

Heeft u plannen voor een complete badkamerrenovatie? Is het tijd om het toilet eens aan te pakken? Wilt u nieuw sanitair laten plaatsen inclusief het vervangen van het bestaande leidingwerk? Voor kleine en grote projecten staat ons team voor u klaar.

Maak eenvoudig een afspraak
Badkamerrenovatie

Sanitair plaatsen in de badkamer of het toilet

Gaat u binnenkort een gloednieuwe badkamer installeren of overweegt u uw toilet te renoveren?

Er is niet altijd een complete renovatie nodig om een toilet of badkamer een nieuwe uitstraling te geven. Een kleine aanpassing in het gekozen sanitair zorgt al voor een mooie upgrade. De installatie van een zwevend toilet in plaats van een staand toilet zorgt bijvoorbeeld meteen al voor een moderne uitstraling.

Onze bekwame installateurs staan klaar om u van dienst te zijn met een vakkundige installatie. Wanneer het op uw sanitair aankomt, kunt u erop vertrouwen dat onze installateurs ervoor zorgen dat alles in uw badkamer perfect wordt aangesloten op de watertoevoer en -afvoer. Of u nu kiest voor de installatie van een zwevend toilet, een regendouche of luxe badkuip: u hoeft zich geen zorgen te maken over een perfecte aansluiting.

Vraag een vrijblijvende offerte op

Sanitair: monteren van kranen

Kranen maken een belangrijk onderdeel uit van de uitstraling, maar ook van een goede werking van het sanitair. Een waterbesparende kraan of thermostaankraan is een duurzaam alternatief voor verouderde kranen. Ook kunnen door kalkaanslag kranen hun glans en goed werkende functie verliezen.

Warmwatersystemen

Bij renovaties kan het nodig zijn om ook nieuwe of vernieuwde warmwatersystemen te plaatsen. Ook het adviseren in de keuze van boilers, doorstroomverwarmers of een cv-ketel behoort tot onze dienstverlening. Dit geldt uiteraard ook voor het zorgvuldig plaatsen en in bedrijf stellen van de warmwatervoorziening van uw keus.

Maak eenvoudig een afspraak

Afdichting nadat het sanitair geplaatst is

Alles wat je niet wilt is sanitair en bijkomend leidingwerk dat slecht is geïnstalleerd. Niet goed geplaatst, gemonteerd of aangesloten sanitair is een ergernis om esthetische redenen, maar het kan ook leiden tot snelle slijtage of stankoverlast. Uiteraard verdient ook de watertoevoer en -afvoer de juiste aanpak om lekkages en verstoppingen te voorkomen. Onze loodgieters installeren op de juiste wijze al uw sanitair: van afkitten tot een vloeiend werkend systeem voor water toevoer en de waterafvoer van de sanitaire voorzieningen naar het riool of een septische tank. Dit omvat het leggen van afvoerleidingen en het installeren van afvoerputten en sifons.

Hendriks Installatiewerken

Na jarenlange ervaring op te hebben gedaan in het vak werd in 2020 Hendriks Installatiewerken opgericht. Hendriks Installatiewerken biedt een allround service aan voor zowel particulieren als bedrijven. We kunnen u helpen met kleine klussen maar staan ook voor uw grote projecten klaar. Ook bij het installeren van sanitair in bijvoorbeeld badkamers, toiletruimtes of bijkeukens leveren we kwaliteit, gebruiken we hoogwaardige materialen en ontvangt u uiteraard garantie op materiaal en installatie. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of bij vragen.

Altijd een vrijblijvende offerte!

Neem contact met ons op waarna we vrijblijvend een offerte voor u opstellen. Advies aan huis is uiteraard ook mogelijk.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Kom direct in contact met ons

Stuur ons een bericht op de manier die jij prettig vind. Hierna komen we bij je terug met een persoonlijk gesprek. Zo kunnen we je altijd voorzien van een goed en eerlijk advies.

Reviews

Klanten vertellen

"Snelle en nette service, zeker een aanrader! Joran en zijn collega hadden de badkamer en CV-ketel in ons huis gedaan. Ze hebben prima werk afgeleverd en kwamen zelfs op zondag langs om iets op te lossen!"
Hans de Vries
"Door Joran een ketel laten hangen. Joran heeft ons goed advies gegeven over welke ketel het beste bij ons huis past. Communicatie verliep goed en afspraak was zo gemaakt. Joran is een vakman in hart en nieren en ook voor onderhoud staat Joran voor ons klaar."
Rian de Baars
"Joran denkt goed met je mee en komt met goede ideeën, komt zijn afspraken na en levert top werk. Ook voor onderhoud staat Joran altijd klaar! Vakman!"
Martin Grotekerke