Bel direct

06 - 30 39 79 25

Loodgieter voor gasinstallaties

Loodgieter voor gasinstallaties nodig? Bij woningrenovatie, keukenrenovatie of cv-installaties komen werkzaamheden aan gasleidingen nog altijd voor. Om zorgeloos gebruik te kunnen maken van gas in uw woning, kunt u deze werkzaamheden het beste laten uitvoeren door een erkend loodgietersbedrijf met ervaring in het aanleggen, veranderen of vervangen van gasinstallaties.

Hendriks Installatiewerken is een allround installatie- en loodgietersbedrijf. Werk aan gasinstallaties of gasleidingen? Neem rechtstreeks contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of een afspraak voor een opname van de werkzaamheden. 

Onze betrouwbare dienstverlening in gasinstallaties

Op het gebied van gasinstallaties bieden wij de volgende diensten:

  • Het onderhoud van gasinstallaties
  • Inspectie van gasleidingen
  • Het repareren en onderhouden van geisers
  • Het repareren en onderhouden van gasgestookte boilers
  • Het plaatsen van een cv-installatie
  • Het onderhouden van cv-ketels
  • Het aanleggen, afkoppelen of uitbreiden van de gasleiding
  • Het plaatsen van koolmonoxidemeters
Loodgieter gasinstallaties

Erkende loodgieter voor gasinstallaties regio Breda

Wanneer het aankomt op gasinstallaties in uw huis of bedrijf, wilt u zeker zijn van veiligheid en vakmanschap. Dat is waar onze erkende loodgieters en installateurs in beeld komen. We staan klaar om u te helpen met al uw behoeften op het gebied van gasinstallaties.

We bieden vaktechnische expertise waar u volledig op kunt vertrouwen. En dat niet alleen. Naast betrouwbaarheid staan we garant dat het werk wordt uitgevoerd door servicegerichte vakmensen.  Of het nu gaat om installatie, onderhoud, reparatie of advies: wij hebben de juiste kennis, kunde en drive! Of het nu gaat om het verplaatsen van een gasleiding, het vervangen van een ketel of het upgraden naar een energiezuiniger systeem.

Veiligheid verdient altijd de hoogste prioriteit. Onze loodgieters zijn volledig opgeleid en gecertificeerd om ervoor te zorgen dat uw gasinstallatie voldoet aan alle veiligheidsnormen en voorschriften. In lijn met de transitie naar duurzamere energiebronnen kunnen wij u ook adviseren over de overstap naar aardgasvrije alternatieven. We staan klaar om u te begeleiden bij de stappen naar een groenere toekomst.

Vervangen, uitbreiden of afkoppelen van  gasleidingen

Gasleidingen in huis zijn meestal niet direct zichtbaar, wat ongemerkt kan leiden tot veroudering en kwaliteitsverlies. Gasleidingen hebben namelijk een beperkte levensduur. Na verloop van tijd kunnen ze corroderen en zwakker worden, wat veiligheidsrisico’s met zich meebrengt. Onze loodgieters kunnen uw bestaande gasleidingen beoordelen en een plan opstellen voor een veilige upgrade. Ook uitbreiding van gasleidingen is nog altijd mogelijk bijvoorbeeld wanneer de keuken of cv-installatie verplaats wordt of uw nieuwe apparaten moeten worden aangesloten.

Het afkoppelen van gasleidingen is een toenemende taak van de loodgieter. Wanneer u van gas overstapt op een duurzame energiebron, zoals zelf stroom opwekken met zonnepanelen, zorgen we ervoor dat uw gasleidingen veilig afgekoppeld worden.

Loodgieter gasinstallaties_2

Van gas naar duurzame oplossingen: ook daarvoor werkt u met ons samen als loodgieter voor gasinstallaties!

Sinds juli 2018 is het in Nederland niet langer verplicht om nieuwe woningen aan te sluiten op het gasnet. Het uiteindelijke doel is dat er geen Nederlandse woningen meer zijn met gasinstallaties. De meeste nieuwbouwwoningen worden daarom al zonder gasaansluiting gebouwd. In de meeste oudere woningen is aansluiting op het gasnet echter nog de norm. Binnen ons bedrijf zijn we op de toekomst voorbereid. We zorgen voor veiligheid en het optimaal functioneren van de bestaande gasinstallaties van onze opdrachtgevers, maar adviseren ook graag over toekomstgerichte, duurzame alternatieven.

Wilt u overschakelen van gas naar een meer duurzame energiebron?
Moet de bestaande gasleiding worden omgelegd of uitgebreid in verband met een renovatie of verbouwing?

Wilt u onderhouds- en reparatiewerkzaamheden aan bestaande gasinstallaties laten uitvoeren?  
Heeft u advies nodig om van gas over te stappen op nieuwe duurzame mogelijkheden?

Neem vandaag nog contact met ons op! Wij staan klaar om uw vragen te beantwoorden, uw gasinstallaties te inspecteren en u te adviseren over de beste stappen naar een aardgasvrije woning.

Koolmonoxidemeters plaatsen

Wanneer u een gasinstallatie in huis heeft, is veiligheid een belangrijke factor. Een onvolledige verbranding van gas kan resulteren in het vrijkomen van koolmonoxide. Dit benadrukt het belang van een veilig werkende gasinstallatie in uw woning. Koolmonoxide is zeer giftig en gevaarlijk. Het feit dat je het niet kunt ruiken zoals gas, maakt koolmonoxide extra verraderlijk. Een koolmonoxidemeter meet automatisch op elk moment van de dag of er uitstoot van koolmonoxide plaatsvindt.

Wij raden aan om deze te laten plaatsen. De meter waarschuwt automatisch bij een te hoge concentratie koolmonoxide in de ruimte.

Altijd een vrijblijvende offerte!

Neem contact met ons op waarna we vrijblijvend een offerte voor u opstellen. Advies aan huis is uiteraard ook mogelijk.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Kom direct in contact met ons

Stuur ons een bericht op de manier die jij prettig vind. Hierna komen we bij je terug met een persoonlijk gesprek. Zo kunnen we je altijd voorzien van een goed en eerlijk advies.

Reviews

Klanten vertellen

"Snelle en nette service, zeker een aanrader! Joran en zijn collega hadden de badkamer en CV-ketel in ons huis gedaan. Ze hebben prima werk afgeleverd en kwamen zelfs op zondag langs om iets op te lossen!"
Hans de Vries
"Door Joran een ketel laten hangen. Joran heeft ons goed advies gegeven over welke ketel het beste bij ons huis past. Communicatie verliep goed en afspraak was zo gemaakt. Joran is een vakman in hart en nieren en ook voor onderhoud staat Joran voor ons klaar."
Rian de Baars
"Joran denkt goed met je mee en komt met goede ideeën, komt zijn afspraken na en levert top werk. Ook voor onderhoud staat Joran altijd klaar! Vakman!"
Martin Grotekerke